05 Kasım 2023

Hepsiemlak ve Zingat birleşiyor...

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından Property Finder, Türkiye’nin l dijital platformlarından olan Hepsiemlak ’a ortak oluyor. Rekabet Kurulu’nun onayına bağlı olarak tamamlanacak olan bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’de ki ki iki emlak ilan portalı Zingat ve Hepsiemlak birleşiyor.

Hepsiemlak ve Zingat birleşiyor...

Bu stratejik iş ortaklığı anlaşmasının, HepsiEmlak'ın sektördeki güçlü konumu kadar, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye duyduğu ilgi ve güvenin de bir göstergesi olduğuna dikkat çeken Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi Eren Sarıçoğlu, “Amacımız hem Türkiye iç pazarına hem de yakın coğrafyadan ülkemizde gayrimenkul yatırımlarına cevap verecek çözüm üretmek ve hizmetlerimizi tüm paydaşlarımız ve kullanıcılarımız için daha da geliştirmek, güçlendirmek” dedi.

Property Finder’ın grup stratejisinden sorumlu üst düzey yöneticisi Ozan Sayar ise “Bu adım, Türkiye’nin potansiyeline inancımızın en büyük göstergesi. Gayrimenkul sektorünün teknoloji öncüsü iki önemli isminin birleşmesinin getireceği sinerjinin yanında, Property Finder’ın küresel deneyiminin de sektörün büyümesine ve gelişmesine büyük katkısı olacağına inanıyoruz” dedi.

Doğan Holding şirketlerinden, Türkiye’nin güvenilir uzman emlak platformu Hepsiemlak, stratejik bir iş ortaklığına imza attı. Dünyanın önde gelen gruplarından Property Finder, sermaye katılımı sağlayarak Hepsiemlak’ın azınlık ortağı olmak üzere el sıkıştı. İşlemler, Rekabet Kurulu’nun onayına bağlı olarak tamamlanacak. Anlaşma çerçevesinde, Property Finder’ın yüzde 100’üne sahip olduğu Zingat, Hepsiemlak ile birleşecek.

Zingat’ı bünyesine katarak emlak pazaryerinde, gücüyle birlikte etki alanını da genişletmeyi amaçlayan Hepsiemlak, iş ortaklarıyla yarattığı ekosistem sayesinde ülke ekonomisine sağladığı katkıyı artırmayı hedefliyor. Bir yanda yenilikçi iş modeli, güncel ve güvenilir ilanları, güçlü teknolojik altyapısıyla Hepsiemlak’ın; diğer tarafta da hedef kitle ihtiyaçları ve segmentasyonu doğrultusunda geliştirilmiş özel hizmet paketleriyle öne çıkan Zingat’ın yer aldığı bu birleşmenin sektöre dinamizm katacağı öngörülüyor.

0 Yorum

Benzer İçerikler