03 Ocak 2024

Türkiye'nin Sarısı teşekkürler yüzlerce makale yazsam anlatamazdım...

Bir anda nasil panik oldunuz. Beni şimdi anlamışsınızdır... Daha geçen hafta markalarınızın resmi portallarına niye girmiyorsunuz diye vurguladım. Sarı Portal dns güncellemesi yaparken nasıl panik oldunuz... Anadolu bir laf vardır. Elin traktörü ile tarla biçilmez. Anladınız umarım.

Türkiye'nin Sarısı teşekkürler yüzlerce  makale yazsam anlatamazdım...

Bugün bir kaç saat sarı yayını kesti sebebi dns guncellemesi ve abd saat farkı idi.Hayal gücü yüksek  emlak ulemaları ne sehir efsaneleri üretti bu sürecte gördünüz. Tabi sarıcılar hızlıca çözdüler ama o çözüm saatlerinde kendi etrafımda bile panik gördüm. Geçen hafta markaların portföy sayılarını yayınladığımızda ne kiyamet kopmustu bu sarı sayfa hayranları tarafindan linç edildik. Dikkate aldıkmı almadık elbet. Çünkü haklıydık.
Kontrolünüzde olmayan bir güce kendi işinizi emanet ediyorsunuz ve bu kibirli güç piyasanızı kaçak emlakçıya yol vererek berbat ediyor . Atalarımız boşuna dememiş bir müsibet bin nasihattan değerlidir diye . Elbette anlayana.
Bununla ilgili markaların da yapacaği bir sey yok onlar doğruyu gösteriyor ama sizler uygulamıyorsunuz. marka yöneticisi bir arkadas ile bugün dertleştik . Zorlayamıyoruz diyor. Tembeller diyor. Portföy girmez , kendi resmini girmez , ofisinin resmini girmez , bilgilerini güncellemez onun adina ben üzüldüm bu nasıl  bir iliski ,kalite , kurumsallık , kurallara uyulmuyorsa sen nasıl bir sistem yönetiyorsun ? Neyse bu konu çok genis burada satırlar yetmez. 
"fb - gs maçı iptal" gündemi ile gecen gün yazdıgim yazı pek okunmadı. Danışman arkadaşım o yazımı da lütfen oku. Vellahasıl kelam bu senin işin, senin kurumsallığın, senin markan. Bunları itibarlı kilmak senin işin. En azından yumurtaları ayni sepete koyma.Kendi sistemini de kullan .Benden söylemesi...

Sağlıcakla ,

Tanku Bulduk / Emlak Haber

0 Yorum

Benzer İçerikler

Köşe Yazarları
Takip edeceğim demiştim.
Köşe Yazarları
Ben Sokak Emlakçısıyım...